Live optredens

Breng muziek op je bezoekers over alsof ze zelf in de studio staan. Een ongeëvenaarde muziek ervaring via onze hoofdtelefoons zonder piepende oren als herinnering aan een muzikale avond. Ook voor locaties met geluidsnorm beperkingen biedt onze techniek een mooie oplossing. Misschien wil je wel een battle opzetten tussen maximaal 3 bands. In het publiek kun je aan de kleur van de koptelefoons zien welke band het meeste luisteraars trekt. Kortom genoeg mogelijkheden! 

Hoe werkt een Live Silent Disco optreden?

De band speelt voor zover mogelijk op elecktrische instrumenten en heeft zelf Silent Disco hoofdtelefoons op. Wanneer er gebruik gemaakt wordt van versterkers voor instrumenten dan worden deze in een aparte ruimte geplaatst met microfoons voor de versterkers.

Op deze manier kan al het geluid naar de afmixing worden gestuurd en zijn de versterkers niet hoorbaar voor de bezoekers. Het zingen zal altijd hoorbaar zijn wanneer de Silent Disco hoofdtelefoons af worden gezet. Dit maakt echter wel het concept zo leuk! De totale afmixing wordt naar de hoofdtelefoons gestuurd. De bezoekers kunnen zelf het volume en kanaal op hun hoofdtelefoon bepalen.

 

 

Voordelen Live Silent Disco optreden

  • Fantastisch geluid rechtstreeks vanuit de afmixing
  • De mogelijkheid om tot 3 bands tegen elkaar te laten strijden voor luisteraars in het publiek.
  • Tegelijkertijd een DJ en band te laten optreden in een ruimte.
  • Geen geluidsoverlast