Kanaal keuze

Kies met de gemakkelijke schuifschakelaar direct waar je naar wilt luisteren. De van de hoofdtelefoon kleuren blauw,rood of groen, afhankelijk van het kanaal waar je naar luistert.

Onze hoofdtelefoon

Whispr Silent events en silent disco verhuur in Alkmaar nabij Amsterdam

Volumeregeling

Stem het volume af op jouw gewenste niveau met de traploze volume regeling. De aansluiting en speakers van de hoofdtelefoon op de oren zorgen voor een warm geluid en optimaal draagcomfort.

Drie kanalen

Onze zenders kunnen op drie verschillende frequenties uitzenden. Voor elk kanaal is een aparte zender nodig. Het instellen van de zender kan via het scherm aan de voorkant met een enkele druk op de knop.

Aansluiten

De zender is uitgerust met een tulp-stekker aansluiting. Indien gewenst kan er een verloop van tulp naar XLR meegeleverd worden om direct te kunnen inpluggen op DJ sets of mengtafels.

Onze zenders

Whispr Silent events en silent disco verhuur in Alkmaar nabij Amsterdam zender

Bereik

Als de zender boven het publiek wordt geplaatst heeft deze in een open ruimte een bereik van 400 meter. In een ruimte waar muren staan wordt het bereik teruggebracht naar 100 meter. Dit is echter wel afhankelijk van de constructie van het gebouw, storende apparatuur en het aantal bezoekers.

Fris en fruitig

Onze hoofdtelefoons worden hygi├źnisch gereinigd en opgeladen opgestuurd. Zo kun je tot 8 uur gebruik maken van de hoofdtelefoons.

Hoe je onze hoofdtelefoons ontvangt

Whispr Silent events en silent disco verhuur in Alkmaar nabij Amsterdam

Compacte cases

Onze hoofdtelefoons worden per 10 stuks en in waterdichte cases vervoerd. De cases zijn flexibel en licht.