Waarom een Silent Disco?

Silent Disco huren!? Gewoon, omdat het concept altijd weer hilarisch is! Jij luistert naar James Brown en anderen dansen op Afrojack. Silent Disco wint daarom steeds meer terrein. Vijf jaar geleden nog raar om met een hoofdtelefoon op een feest te vieren, nu wordt het juist als prettig ervaren door de vele voordelen van dit concept. Vaak is de eerste reactie; “Hoe kun je dan nog met elkaar praten?” Dit kan simpelweg door de hoofdtelefoon half op te zetten, het geluid zachter te zetten, of gewoon de hoofdtelefoon af te zetten. Het feit dat iedereen zijn eigen muziek luistert brengt juist een gesprek op gang en zorgt voor interactie tussen bezoekers. Het grote voordeel is dat er meer ruimte is om met elkaar te praten zonder dat je de feestvreugde hoeft te verlaten voor dreunende speakers van een DJ.

Op steeds meer manieren wordt het Silent Disco concept toegepast. Hierbij kun je denken aan bedrijfsfeesten, bioscopen, bruiloften, meertalige presentaties, Live optredens etc. Ook biedt de techniek een uitkomst op vele locaties waar door mogelijke geluidsoverlast een evenement niet georganiseerd mag worden. Onderstaand de voordelen van Silent Disco op een rij.

Whispr silent disco en silent events verhuur van koptelefoons hoofdtelefoons in Alkmaar nabij Amsterdam

Luister naar jouw favoriete muziek

Met een Silent Disco verplicht niet langer iedereen naar de zelfde muziek te luisteren maar geef de keuze uit maar liefst 3 kanalen/ dj’s. Op de hoofdtelefoon kun je schakelen naar de dj naar keuze. De hoofdtelefoon kleurt rood,blauw of groen, afhankelijk van het kanaal waar je naar luistert. Luister jij naar The Jackson Five terwijl om je heen gesprongen wordt op Martin Garrix? Dit element zorgt veel hilarische taferelen en bied iedereen de kans om het feest in te vullen met de muziek van zijn keuze.

Whispr silent disco en silent events verhuur van koptelefoons hoofdtelefoons in Alkmaar nabij Amsterdam

Feesten en kletsen

Met een Silent Disco bepaal zelf wanneer je deelneemt aan de muziek en stoor je niet langer aan een geluidsinstallatie die veel te hard staat. Regel zelf het volume op je koptelefoon. Pak je moment om even gezellig bij te praten met collega’s, vrienden of volledig onbekenden. Je hoeft je niet langer te onttrekken aan het dansende gezelschap om je verstaanbaar te maken. Geniet ondertussen van de meezingende mensen om je heen en schakel weer in wanneer jij er zin in hebt.

Whispr silent disco en silent events verhuur van koptelefoons hoofdtelefoons in Alkmaar nabij Amsterdam

Geen piepende oren meer

Onze Silent Disco koptelefoons staan garant voor een goede geluidskwaliteit. Op je eigen koptelefoon kun je het volume regelen. Hoor je een leuk nummer en wil je de belevenis van een festival dan zet je het volume op de koptelefoon. Wil je rustig mee luisteren en toch een gesprek kunnen voeren dan kun je de koptelefoon dan zet je de koptelefoon zachter.