Uw bedrijfsevenement op maat

Sta je op het punt om een vernieuwend feest te organiseren en bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze Silent Disco neem dan contact met ons op. Wij denken graag met je mee om het feest van begin tot eind tot in de puntjes te regelen.

Het succes van een bedrijfsevenement wordt uit onze ervaring bepaald door een aantal elementen; muziek, aankleding, sfeer en service. Onderstaand een aantal factoren die het succes van jouw feest bepalen. Wij kunnen je helpen met een goede samenstelling van het evenement op basis van jouw bezoekersgroep.

Muziek afgestemd op jouw bezoekers

Er is niets zo persoonlijk als een muzieksmaak. Met de silentdisco techniek kun je op elke hoofdtelefoon 3 kanalen vullen met muziek.Kies voor elk kanaal een concept dat het beste aansluit op jouw bezoekers. Hoe meer kanalen gebruikt worden hoe groter de diversiteit voor de bezoekers en tevens grotere hilariteit op de dansvloer.

Het foute feest

Schakel eens over naar dit kanaal en geniet opnieuw van alle bekende foute nummers. Van YMCA tot aan Barbie Girl. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben deze nummers. Het foute feest staat altijd garant voor hilarische momenten.

80's, 90's, 00's Party

Alle hits van vroeger passeren de revue. Van Michael Jackson tot Justin Timberlake. Geniet van deze reis terug in de tijd en herbeleef alle hits in één avond!

Top 40 muziek

Top 40 muziek, een echte must voor elke Silent Disco. Toegankelijke muziek voor een breed publiek en altijd een hit onder de bezoekers.

MUZIEK NAAR KEUZE

Selecteer de muziekstijlen die bij jouw doelgroep aansluiten.

TOT 3 DJ'S

Tot drie dj’s draaien in verschillende stijlen naar keuze. Denk aan 80’s & 90’s, top40 tot aan House. Hoe meer DJ’s hoe groter de kans dat de muziek aansluit op de behoefte van de bezoeker.

PROFESSIONELE VERLICHTING

Geef uw locatie die extra uitstraling door de ruimte uit te lichten met professionele verlichting. Tover de dansvloer om tot een echte discotheek met bewegend licht en indien gewenst rook- en confetti effecten.

Een passende sfeer bij het thema van jouw evenement

Kleed de locatie aan in het thema van het feest. Met onze ervaring kunnen we verschillende middelen inzetten om het evenement een persoonlijke touch te geven.

HOSTESSES

Ontvang jouw bezoekers met een vriendelijke glimlach en laat onze hostessen het gebruik van de hoofdtelefoon toelichten en tevens de hoofdtelefoon op de juiste maat instellen.

 

PROFESSIONELE FOTOGRAAF

Geniet na van uw evenement en laat de mooie momenten vastleggen op foto en video.

PERSOONLIJKE TOUCH

Kleed de locatie aan naar persoonlijke wensen en geef het feest een eigen unieke invulling conform het thema van het feest of geheel in de huisstijl van jouw bedrijf.